Potpisan Sporazum o sufinansiranju privredno-komercijalnih zona u Subotici

Bez autora
Sep 05 2010

Ministar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić potpisali su danas u tom gradu Sporazum o sufinansiranju infrastrukturnog opremanja privredno-komercijalnih zona u Subotici, vredan 100 miliona dinara. Sporazum podrazumeva da će Subotici tokom 2010. i 2011. godine biti dodeljeno po 50 miliona dinara za opremanje industrijske zone u Malom Bajmoku, koja se nalazi na potezu Y kraka i kod Druge kasarne. Prva rata biće uplaćena ove godine, a do 1. marta 2011. godine Subotica će dobiti još 50 miliona dinara, ne samo za industrijsku zonu već i za Drugu kasarnu i poligon.

Potpisan Sporazum o sufinansiranju privredno-komercijalnih zona u SuboticiMinistar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić potpisali su danas u tom gradu Sporazum o sufinansiranju infrastrukturnog opremanja privredno-komercijalnih zona u Subotici, vredan 100 miliona dinara.

Sporazum podrazumeva da će Subotici tokom 2010. i 2011. godine biti dodeljeno po 50 miliona dinara za opremanje industrijske zone u Malom Bajmoku, koja se nalazi na potezu Y kraka i kod Druge kasarne.

Prva rata biće uplaćena ove godine, a do 1. marta 2011. godine Subotica će dobiti još 50 miliona dinara, ne samo za industrijsku zonu već i za Drugu kasarnu i poligon.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik